Thaçi pret liderët politikë e institucionalë

Thaçi pret liderët politikë e institucionalë

Në vazhdën e takimeve me liderët politikë në Kosovë, presidenti, Hashim Thaçi ka pritur në takimin kryetarin e AAK-së, Ramush Haradinaj.

Ky takim ashtu si dy takimet e tjera të presidentit Thaçi u mbajt me dyer të mbyllura.

Thaçi këto takime është duke i thirrur, siç ka thënë për unifikimin dhe koordinimin për çështjet me interes shtetëror.

Në dy takimet paraprake të Thaçit me Mustafën e Veselin nuk ka pasur deklarime për medie.