Fondacioni është themeluar nga familjar të ish-Kryetarit Veseli

Fondacioni është themeluar nga familjar të ish-Kryetarit Veseli

Me synim që të mbrohet dhe zbardhet e vërteta në procesin gjyqësor në Hagë kundwr ish-kryeparlamentarit, Kadri Veseli, , është themeluar Fondacioni “Përkrahje për Mbrojtjen e Kadri Veselit”. Sipas njoftimit, ky Fondacion është themeluar me qëllim që të mbledhë fonde të ligjshme për ta mbështetur punën e mbrojtësve të specializuar të ekipit ligjor që ofron mbrojtën juridike për ish-eprorin e UCK-së./21Media