Përdoruesit e  rrjeteve sociale quajtën pasagjerin të pasjellshëm

Përdoruesit e  rrjeteve sociale quajtën pasagjerin të pasjellshëm

Një burrë që udhëtonte në business class është kapur duke rruar kokën në ulësen e tij gjatë një fluturimi të United Airlines.

Akti u filmua dhe më pas u publikua në mediat sociale.

Përdoruesit e quajtën pasagjerin të pasjellshëm. Në video ai shihet me një rroje elektrike duke rruar kokën.

Pavarësisht se nuk kishte shumë flokë, ai ndërmori veprimin ndërsa ishte i ulur në vendin e klasit të biznesit./oranews