Arta Dobroshi fjalim emocionues pasi fitoi çmimin “Cannes Lions Festival of Creativity”

Arta Dobroshi fjalim emocionues pasi fitoi çmimin “Cannes Lions Festival of Creativity”

Aktorja Arta Dobroshi, pas interpretimit të rolit në filmin “Home” i cili ka një tematikë për refugjatët dhe është shkruar nga skenaristi Daniel Mulloy, ka fituar çmimn “Cannes Lions Festival of Creativity”, derisa e ka pranuar këtë rol Arta ka mbajtur një fjalim emocionues ku ka treguar se edhe ajo ka jetuar gjysmën e jetës si refugjate.

“Nuk ka rëndësi pjesën ku jeton, ne jetojmë të gjithë në një qytet të madh të quajtur Tokë. Asnjëri nuk jemi refugjatë. Të gjithë duam lumturinë, dhe besoj se në të ardhmen nacionaliteti ynë do të jetë një. Jam Arta Dobroshi, kombësia ime është lumturia dhe jetoj në një vend që quhet tokë”, ka thënë Arta, ku pas këtij fjalimi ka fituar edhe ka fituar edhe duartrokitjet e publikut./21Media