Fiona Afshar,  aftësitë e saj të gatimit gjithmonë  i publikon në Instagram ku i mëson ndjekësit e saj se si të përgatisin pasatat me ngjyra të ndyrshme.

Këto pasta në shikim të parë duken mahnitëse dhe të bukura. Përveç fotografive në Instagram Fiona publikon edhe video të ndryshme në YouTube.

Më poshtë mund t’i gjeni disa pasta me ngjyra të ndryshme që ndoshta nuk i keni parë më herët. /21Media