Shumica prej jush dëshironi ta pastroni hekurin e rrobave, por nuk e dini si. Merrni disa lugë me kripë dhe hidhni në një leckë të butë. Pastroni hekurin me këtë leckë derisa të gjitha shenjat dhe njollat do të zhduken.

Pas kësaj prisni derisa hekuri të ftohet dhe duhet ta fërkoni atë me leckë të lagur./21Media