Sallahu: Duam ta themelojmë një agjencie që do hetonte pasurinë̈ e personave zyrtar

Sallahu: Duam ta themelojmë një agjencie që do hetonte pasurinë̈ e personave zyrtar

Pasuria e zyrtarëve shtetërorë do të hetohet, pasi tashmë në ekzekutiv ka arritur koncept-dokumenti për Ligjin për konfiskim të pasurisë së pajustifikueshme. Por përveç atyre që kanë punuar dhe punojnë në institucione shtetërore, nuk përjashtohet mundësia që me këtë ligj të hetohet edhe pasuria e qytetarëve që nuk kanë pozita zyrtare./21Media