“Pasuria dhe suksesi nuk ju bëjnë të lumtur” – kjo nuk është një citat nga Dalai Lama, por Leonardo DiCaprio. Është një ndjenjë kaq e bukur për të parë të famshëm që jetojnë një jetë normale në shtëpi të thjeshta, duke ndarë paratë e tyre me njerëzit në nevojë dhe jo duke u treguar. Është mirë të dini se të qenit i pasur nuk i prishni ata.

Më poshtë është e dhënë një listë më të famshmit të cilët pavarësisht parave kanë zgjedhur të bëjnë jetë të qetë./21Media

Jennifer Lawrence
Keanu Reeves
Robert Patison
Mark Zukerberg
Leonardo Dicaprio