Hoxha: Ndikimi i partisë në pushtet do të jetë i madh në këtë institucion

Hoxha: Ndikimi i partisë në pushtet do të jetë i madh në këtë institucion

Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës Eliza Hoxha, akuzon qeverinë e Kosovës se po bënë emërime politike në institucionet e pavarura të Kosovës. Ajo tha se MAShTI dhe qeveria po synojnë që njerëz të afërt me ta të emërohen anëtarë të Bordit të Këshillit Shtetëror të Cilësisë./21Media