Janë humbur mbi 1 miliard euro dhe mijëra vende pune

Janë humbur mbi 1 miliard euro dhe mijëra vende pune

PDK akuzon qeverinë për kemenaxhin të pandemisë Covid-19. Thotë se për shkak të keqmenaxhimit janë shkaktuar humbi mbi 1 miliard euro dhe janë humbur mijëra vende pune më pak. Ndjekim deklaratën e ekspertit të PDK-së për ekonomi Blerand Kadrijaj.