Bytyçi: Mos ta dëmtojmë punën e komisionit në këtë drejtim

Bytyçi: Mos ta dëmtojmë punën e komisionit në këtë drejtim

Hoxha: Unë po insistoj që të hiqet ky term 

Partia Demokratike e Kosovës ka insistuar që të hiqet fjalia “ndikimi i grupeve të caktuara dhe të fuqishme” tek pika e fushëveprimit të komisionit hetimor lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë. Sipas tyre, kështu po dëmtohet procesi hetimor i komisionit. Por, me këtë nuk u pajtuan edhe anëtarët e këtij komisioni nga Lëvizjaa Vetëvendosje./21Media