PDK-ja dorëzoi në Kuvendin e Kosovës tri kërkesa për debate parlamentare për gjendjen gjatë pandemisë në vend: për vaksinimin, për arsimin dhe për ekonominë./21Media

PDK-ja dorëzoi në Kuvendin e Kosovës tri kërkesa për debate parlamentare për gjendjen gjatë pandemisë në vend: për vaksinimin, për arsimin dhe për ekonominë./21Media