Veseli, Grabovci dhe Haxhiu në stdium

Veseli, Grabovci dhe Haxhiu në stdium

PDK po relaksohet pak para përfundimit të afatit për koalicione parazgjedhore.

Kadri Veseli, Adem Grabovci dhe Bekim Haxhiu po relaksohen në ndeshjen që po zhvillohet në kategorinë e femrave për kualifikim Euro 2021 në mes të Kosovës dhe Turqisë.

PDK ende nuk e ka paraqitur në KQZ listën e kandidatëve, e për këtë kanë afat deri sot në ora 24:00./21Media