Ofertën e LDK-së për postin e presidentit dhe dy ministri e konsideron joserioze

Ofertën e LDK-së për postin e presidentit dhe dy ministri e konsideron joserioze

PDK-ja jep shenja se mund të bëhet pjesë e koalicionit qeverisës. Por, bën të qartë se oferta e LDK-së vetëm për postin e presidentit dhe dy ministri është joserioze.