Edhe Grupi Parlamentar i PDK-së nuk ka ndryshuar qëndrim për votimin në parim të Projektligjit për Rimëkëmbje Ekonomike.

Deputetja e PDK-së, Evgjeni Thaçi Dragusha tha se GP i PDK mban të njëjtin qëndrim për ta kundërshtuar këtë projektligj.

“GP i PDK nuk ka ndryshuar qëndrim rreth pakos, presim ndoshta koalicioni qeverisës i ka siguruar votat. Ne kemi propozimin tonë për pako dhe vazhdojmë me të njëjtin qëndrim”, tha Thaci-Dragusha.

Kuvendi pritet në çdo moment t’i hap punimet e seancës së jashtëzakonshme me të vetmen pikë të rendit të ditës për votimin e Projektligjit për Rimëkëmbje Ekonomike.