Punimet në Lagjja Kalabria pa kolektor të  ujërave të zeza

Punimet në Lagjja Kalabria pa kolektor të  ujërave të zeza

Partia Demokratike e Kosovës, dega në Prishtinë, ka kritikuar qeverisjen aktuale të kryeqytetit, për mungesën e kolektorit të ujërave të zeza në lagjen Kalabria dhe zvarritjen e vendosjes së tij nga qeverisjet e deritanishme komunale. /21Media