Ismajli: “PDK-ja do të mbetet në opozitë”

Ismajli: “PDK-ja do të mbetet në opozitë”

PDK-ja akuzon ish-qeverinë Kurti dhe Qeverinë aktuale Hoti për dështim në fushën e ekonomisë dhe të politikës së jashtme.
Në njëvjetorin e mbajtjes së zgjedhjeve parlamentare, sekretari i PDK-së Uran Ismaili, në një konferencë për media, përsëriti se PDK-ja do të të mbetet në opozitë.
E ndjekim deklaratën./21Media