Musliu: Vendi në duar të gangsterëve dhe grabitësve

Musliu: Vendi në duar të gangsterëve dhe grabitësve

Vjedhjet dhe grabitjet me armë, ishin sot në qendër të vëmendjes së konferencës për gazetarë të Partiasë Demokratike e Kosovës, e cila adresoi kritika të ashpëra ndaj Qeverisë Hoti për lëshime në sferën e sigurisë në vend./21Media