Hoxhaj: Rikthimi i Ministrisë së Diasporës dhe 3 vende në listën për deputet

Hoxhaj: Rikthimi i Ministrisë së Diasporës dhe 3 vende në listën për deputet

Kandidati i PDK-së për kryeministër të ardhshëm të Kosovës, Enver Hoxhaj, prezantoi sot pakon qeverisëse për diasporën, duke thënë se me propozimin e Qeverisë së ardhshme, diaspora do t’i ketë vendet e rezervuara në Kuvendin e Kosovës, do të rikthehet Ministria e Diasporës dhe do të hiqet pagesa për kartonin e gjelbër./21Media