U kërkua dorëheqja e ministres Hykmete Bajrami dhe e ministrit Blerim Kuçi

U kërkua dorëheqja e ministres Hykmete Bajrami dhe e ministrit Blerim Kuçi

Përderisa LDK-ja u mor me BE-në dhe bisedimet me Serbinë, PDK-ja kritikoi pikërisht qeverinë e drejtuar nga LDK-ja.

PDK-ja vlerësoi se qeveria po ka skandale të njëpasnjëshme. Njëherësh kërkoi dorëheqjen e ministres Hykmete Bajrami dhe të ministrit Blerim Kuçi.

E ndjekim deklaratën nga konferenca për medie e PDK-së.