Deliu-Kodra: Testet nga Serbia u kontrabanduan në Kosovë, u shpërfillën procedurat ligjore

Deliu-Kodra: Testet nga Serbia u kontrabanduan në Kosovë, u shpërfillën procedurat ligjore

Donacioni prej një mijë testesh për koronavirus nga Serbia dhënë Kosovës ka ngjallur debate dhe kritika të shumta në opinionin Kosovar. Në këtë ecuri reagimesh, deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës, Blerta Deliu-Kodra, tha se Qeveria në detyrë është dorëzuar para Serbisë dhe, siç thotë ajo,  ka turpëruar Kosovën duke pranuar 1 mijë teste donacion nga ky vend./21Media