Kritikohet Qeveria që nuk ka përgjigje të saktë se kur do të fillojë vaksinimi

Kritikohet Qeveria që nuk ka përgjigje të saktë se kur do të fillojë vaksinimi

PK ka kritikuar Qeverinë e Kosovës që ende nuk ka përgjigje të saktë se kur do të fillojë vaksinimi kundër Covid-19.

PDK-ja njëherësh vlerësoi se vaksinimi në veri të Kosovës që po e kryen Serbia është cenim i sovranitetit të shtetit tonë dhe fyerje e rëndë për qytetarët tanë./21Media