PDK: Vendi të shkojë në zgjedhje të parakohshme

Shefi i Grupit Parlamentar të PDK-së, Abelard Tahiri, Kuvendi duhet të shpërndahet sa më parë dhe vendi të shkojë në zgjedhje të parakohshme.

Ai ka theksuar se ky Kuvend nuk e meriton të vazhdojë asnjë ditë të vetme.

“Çdo ditë e më shumë vendi ynë po sanksionohet, vendet e BE-së po marrin masa ndaj Kosovës. Nuk mund të jetojmë të izoluar. Çfarëdo votimi i ligjeve do të thotë marrëzi e vazhdimit të kësaj qeverie. Nuk do të votojmë asgjë me qëllim që vendin ta çojmë drejt zgjedhjeve të jashtëzakonshme. Njerëzit të cilët e vendosin vendin në krizë e në sanksione nuk mund ta nxjerrin nga aty”, ka thënë ai.

NDIQNI PJESËT MË INTERESANTE TË PROGRAMIT TË RTV21, DUKE BËRË LIKE KËTË FAQE – 21 MEDIA

Back to top button