Vihet gurthemeli I vatrës së re  për talentet e xhudos

Vihet gurthemeli I vatrës së re  për talentet e xhudos

Në Pejë , është hedhur gurthemeli i Qendrës nacionale  të xhudos, e cila do të ndërtohet nga Federata e Xhudos e Kosovës në bashkëpunim me Federatën Botërore . Në cermoninë e sotëme të pranishmë ishin personalitet shtetërore dhe sportive të vendit .(E pergaditi- Tomor GRABOVCI)./21Media