Tri operacione janë kryer dje

Tri operacione janë kryer dje

Shërbimi i urgjencës në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës i ka ofruar ndihmë 320 pacientëve gjatë 24 orëve të kaluara.

Nga këta, 21 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm.

Analiza kanë kryer 330 pacientë që në total kanë kryer 3,851 analiza.

Po ashtu, tri operacione janë kryer gjatë ditës së djeshme.

Kanë qenë 3 lindje, 2 normale dhe 1 me prerje cezariane. Kanë lindur 3 foshnje, ndërsa sa i përket gjinisë 2 foshnje janë të gjinisë femërore dhe 1 i gjinisë mashkullore.