Duke lundruar me kajak në Pejë filloi pastrimi i këtij lumi

Duke lundruar me kajak në Pejë filloi pastrimi i këtij lumi

Në Pejë u organizua një aksion për pastrimin e një pjese të Lumbardhit. Drejtoria komunale e Zhvillimit Ekonomik dhe shoqata “Kajak Kosova” paralajmëruan edhe aksione të tjera për pastrimin e këtij lumi që ndanë në mes qytetin e Pejës. (Teksti-Edonea DEMIQ – HAXHIUI,kamera – Valon DEMIQI    )./21Media