Në Pejë sot u promovua libri "Dardania-antika, mesjeta"

Në Pejë sot u promovua libri “Dardania-antika, mesjeta”

Shkrimtari dhe historiani Jusuf Buxhovi, me rastin e promovimit në Pejë të librit “Dardania – antika, mesjeta”, u prit nga kryetari i kuvendit të komunës, Gazmend Muhaxheri. Kryetari Muhaxheri përgëzoi autorin për veprat letrare dhe shkencore. Me këtë rast, autori i dorëzoi kryetarit Muhaxheri “Kosovën” në anglisht si dhe librin më të ri “Dardania – antika, mesjeta”./21Media