Këngëtari Naim Abazi, zbuloi pengun më të madh për gruan e tij, Mihrije Braha. Ishte një shanë që Braha të mbëhej yll ndërkombatar, por një gjë e tillë nuk u bë.

“Vitin 1995, kemi patur një ofertë për Mihrijen, nga një television që është si MTV sot. Ajo do të ishte pjesë në arenën ndërkombëtare, dhe më vjen keq që nuk u realizua për shkak të situates dhe gjendjes së shkaktuar gjatë asaj kohe në Kosovë, si dhe mundësitë ekonomike që nuk i kishim, Mihrija nuk arriti ta shfrytëzojë ate ofertë. Mendoj që ky do të më ngelet gjithmonë peng. “, tha Abazi në “Glamur Zone”./21Media