Presidenti amerikan është një personalitet shumë i përfolur nga të gjithë

Presidenti amerikan është një personalitet shumë i përfolur nga të gjithë

Presidenti amerikan Donald Trump akuzohet nga shumica se “e ka kokën në re” dhe tash pensionisti nga Skocia ka fotografuar një re, e cila ngjason në të, shkruan sot gazeta britanike “Daily Mail”.

Pensionisti Jack Boyl (79) ka vërejtur një re, dhe menjëherë ka marrë kamerën dhe ka thirrur bashkëshorten e tij Rosmary që të çohet nga shtrati dhe ta shikojë renë po ashtu.