Gjatë 24 orëve të fundi Polica e Kosovës ka arrestuar 8 persona për mosveprim sipas dispozitave shëndetësore gjatë pandemisë.

Policia njoftoi se, tre persona janë arrestuar në Prizren, tre në Mitrovicë të Jugut, 1 në Gjakovë dhe 1 në Prishtinë. /21Media