Shumë fëmijë me padurim presin festat e fundvitit për t’i hapur dhuratat e tyre, por fatkeqësisht, ka edhe nga ata që nuk do të marrin asnjë dhuratë. Familjet që po luftojnë për të siguruar jetesën nuk janë gjithmonë në gjendje të vendosin dhurata nën pemën e Krishtlindjes.

Megjithëkëtë, ka shumë njerëz në komunitet që janë të gatshëm të përhapin mirësi dhe të ndihmojnë familjet në nevojë.

Një nga këta njerëz me zemër të mirë është një 80 vjeçar veteran i ushtrisë, Jim Annis. Burri e bën sezonin e festave gjithçka në lidhje me kthimin tek ata që kanë më shumë nevojë për të. Kjo është arsyeja pse për 50 vitet e fundit, Annis ka bërë lodra për fëmijë skamnorë.

Çdo vit, ai prodhon lodra prej druri të bëra me dorë dhe dhuron rreth 300 prej tyre. Burri merr disa nga copat e drurit nga fqinjët e tij dhe paguan vetë për materiale të tjera. Kjo i kushton atij sa 1000 dollarë çdo vit, transmeton rtv21.tv. Megjithatë, për të, nuk ka të bëjë me paratë, por përkundrazi i bën fëmijët të ndihen të kujdesshëm.

Annis e di shumë mirë ndjenjën e mos marrjes së dhuratave në Krishtlindje.

Disa nga lodrat që ai bën janë kamionë, kukulla, dhe madje edhe derra.

Burri shpreson të vazhdojë ta bëjë këtë për aq kohë sa mundet.

“Më pëlqen kur njerëzit më pyesin se sa paguhem për të bërë këto lodra. Unë u them atyre që paga ime është kur shoh buzëqeshjen në fytyrat e fëmijëve”, tha Annis./21Media