Për çfarë vizitohet Kosova më shumë?

“Ripërtëritja e Turizmit”  është tema për të cilën do të diskutohet sot në Prishtinë në tryezën që e organizon Oda e Hotelerisë dhe Turizmit të Kosovës.
Kryetari i Odës së Hotelerisë dhe Turizmit të Kosovës, Hysen Sogojeva ishte i ftuar në programin e mëngjesit “Për Ditë të Mbarë” ku dha informacione për këtë tryezë në të cilën  marrin pjesë ambasadorë, përfaqësues biznesesh si dhe udhëheqës të lartë të Odave nga shumë vende mike të Kosovës.

Sogojeva tregoi edhe për çfarë vizitohet Kosova më shumë. Sipas tij, Shala e Bajgores ka mbetur anash, për këtë Oda e Hotelerisë dhe Turizmit të Kosovës së shpejti do ketë evente për sensibilizim të kësaj zone./21Media 

 

Back to top button