Humbja e peshës

Humbja e peshës

Interneti është përmbytur tej mase me këshilla dhe truket për humbjen e peshës. Por ndonjëherë pyesin se sa prej tyre janë në të vërtetë autentike?

Keni kujdes nga ata që ju thonë të mos hani mëngjes kinse ju mund të humbisni peshë, transmeton rtv21.tv.

Mosngrënia e mëngjesit është gjëja më e keqe që mund të bëni për shëndetin tuaj pasi mëngjësi është vakti më i rëndësishëm i ditës. Hani një mëngjes të shëndetshëm, të pasur me proteina, nëse përpiqeni të humbni peshë.

Shtesat që ju i përdorni për të humbur peshë mund të jenë shumë të dëmshmë. Këto shtesa kanë efekte anësore që mund të ndikojnë në shëndetin tuaj./21Media