Flet Rumina Selenica, mjeke në Spitalin e Toskanës së Italisë

Flet Rumina Selenica, mjeke në Spitalin e Toskanës së Italisë

Qytetarët e Kosovës dhe të Shqipërisë që punojnë në Itali doli se ishin burim infeksioni me koronavirus në të dy shtetet tona.

Me mjeken Rumina Selenica që punon në Spitalin e Toskanës së Italisë në kuadër të emisionit “Bonbon” të RTV 21 bisedoi kolegia Edona Demiqi. Veçojmë një pjesë të kësaj bisede./21Media