Në seancën e sotme ekipi u kompletua

Në seancën e sotme ekipi u kompletua

Vazhdojnë përgatitjet me intenzitet të shtuar për dy ndeshjet kualifikuese për EURO 2020 me Malin e Zi dhe Bullgarinë. Në vijim ndjekim kronikën e përgatitur. /21Media