Çmimi kryesor i festivalit iu dha filmit “Men don’t cry” nga Bosnja dhe Hercegovina

Çmimi kryesor i festivalit iu dha filmit “Men don’t cry” nga Bosnja dhe Hercegovina

Ka përfunduar edicioni i dhjetë i festivalit ndërkombëtar të filmit “Prishtina Film Fest” 2018. Në e edicionin e parë jubilar fitues i çmimit kryesor të festivalit u shpall “Men don’t cry” me regji të Alen Drljevic, i cili u shpall si filmi më i mirë i Ballkanit. Aktori më i mirë në këtë kategroi garuese u shpall aktori Xhevdet Doda, për rolin e tij në filmin “Roftoop story”, përderisa aktorja më e mirë u shpall 15 vjecarja nga Serbia Silma Mahmuti për rolin e saj në filmin “The Ëitch Hunter”./21Media