Shfaqja “Armiku i Popullit” fitues në”PITH Festival 2017”

Shfaqja “Armiku i Popullit” fitues në”PITH Festival 2017”

Në një ceremoni solemne përfundoi edhe edicioni i parë i Prishtina International Theatre Festival 2017 . Shfaqja nga Teatri i Prizrenit “Armiku i Popullit”, rrëmbeu pesë çmime, ndërsa çmimin kryesor për aktoren më të mirë të këtij festivali e fitoi aktorja nga Kroacia, Mia Krajcar, e cila luan në shfaqjen “Dhe jetuan të lumtura…?”./21Media