LVV doli e para

LVV doli e para

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve përfundoi numërimi i 1806 pakove me fletëvotime nga diaspora, vota këto që fillimisht nuk ishin proceduar për votim në QNR.

Nga 1992 vota, sa ishin të vlefshme në 1806 pakot, më së shumti vota shkuan për LVV-në, 1154 vota, e dyta është LDK me 395 vota, PDK mori 276 vota, koalicioni AAK-PSD 79 vota, ndërsa, koalicioni Nisma-AKR-PD mori vetëm 26 vota.

Pas ankesës së Lëvizjes Vetëvendosje, sot Gjykata Supreme mori vendim për numërimin e këtyre 1806 pakove me fletëvotime nga mërgata.

Tani në QNR është duke vazhduar numërimi i votave për kandidatë.