Argjentina është pesë pikë epërsi

Argjentina është pesë pikë epërsi

Ka përfunduar pjesa e parë e ndeshjes mes Kosovës dhe Argjentinës, në kuadër të botërorit “Spanjë 2019”.

Pjesa e parë e ndeshjes përfundoi me rezultat 13:18, për Argjentinën.

Botërori “Spanjë 2019“ ka filluar më 16 korrik dhe do të përfundojë më 28 korrik./21Media