Përfundoi pjesa e parë, Argjentina në epërsi

Argjentina është pesë pikë epërsi Ka përfunduar pjesa e parë e ndeshjes mes Kosovës dhe Argjentinës, në kuadër të botërorit “Spanjë 2019”. Pjesa e parë e ndeshjes përfundoi me rezultat 13:18, për Argjentinën. Botërori “Spanjë … Continue reading Përfundoi pjesa e parë, Argjentina në epërsi