Pagat për tetor transferohen në llogaritë e tyre

Pagat për tetor transferohen në llogaritë e tyre

Minatorët e kombinatit metalurgjik “Trepça” kanë përfunduar grevën, pasi që iu është konfirmuar nga Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit se pagat për muajin tetor do të transferohen në llogaritë e tyre.(E pergaditi- RTV 21 )./21Media