Intervistimi vazhdon nesër në orën 13:00

Intervistimi vazhdon nesër në orën 13:00

Rreth 6 orë ka zgjatur intervistimi i presidentit Hashim Thaçi në Dhomat e Specializuara në Hagë.

Intervistimi për të dytën ditë me radhë ka përfunduar rreth orës 19:00, ndërsa presidenti ka dalë nga objekti i Gjykatës Speciale dhe nuk është prononcuar për media.

Bëhet e ditur se intervistimi i Thaçit do të vazhdojë edhe nesër në orën 13:00.