Premier liga pritet  të rikthehet  në qershor dhe të përfundoj në korrik

Premier liga pritet  të rikthehet  në qershor dhe të përfundoj në korrik

Federata dhe klube , përgatiten për rinisjen e garave . Premier Liga dhe SERI A , paralajmërojnë rikthim të shpejt . UEFA në javën e ardhshme  do të ketë takim online  me federate nacionale, për shqyrtuar mundësinë e vazhdimit të kampionateve. (E përgaditi: Tomor GRABOVCI). /21Media