P

Faza e parë kthimi i stërvitjeve

andemia e koronavirusit tash e dy muaj ka pezulluar dhe anuluar shumë aktivitete sportive në mbarë botën. Kjo periudhë e vështirë ngadalë po kalohet edhe në Kosovë

Për gjendjen aktuale dhe planet për rinisjen e garave flet sekretari i përgjithshëm i Federatës së Volejbollit të Kosovës Valon Nikçi, në bisedën që e zhvilloi kolegu Tomor Grabovci. /21Media