Në Prishtinë akademi përkujtimore, homazhe te vendi i rënies së tyre

Në Prishtinë akademi përkujtimore, homazhe te vendi i rënies së tyre

Me rastin e 30-vjetorit të rënies së heronjve të Kombit Afrim Zhitia dhe Fahri Fazliu, në Prishtinë u mbajt akademi përkujtimore. Në këtë përvjetor janë bërë edhe homazhe te vendi i rënies së tyre./21Media