Familjarët kërkojnë më shumë angazhim në zbardhjen e fati të të pagjeturve

Familjarët kërkojnë më shumë angazhim në zbardhjen e fati të të pagjeturve

Në Ditën Ndërkombëtare të përkujtimit të viktimave të krimeve të gjenocidit, familjarët kërkuan nga ligjvënësit dhe nga ekzekutivi, që të angazhohen më fuqishëm në zbardhjen e fatit të të pagjeturve. Në seancën e Kuvendit që u mbajt në shënim të  kësaj dite, ata u shprehën të zhgënjyer që edhe pas 21 vjetësh të përfundimit të luftës, ende nuk dihet për fatin e mbi 1600 personave./21Media