Haskuka: Edhe tani po bëhen operacione me territoret tona

Haskuka: Edhe tani po bëhen operacione me territoret tona

Në Ceremoninë zyrtare të shënimi të 142 vjetorit të Lidhjes së Prizrenit, u tha se në periudhën 142 vjeçare në Ballkan janë bërë shumë kompromise në dëm të shqiptarëve dhe në dëm të trojeve shqiptare. Po ashtu u theksua se fatkeqësisht edhe tani po bëhen operacione me territore./21Media