Organizohet akademi përkujtimore

Organizohet akademi përkujtimore

Nën përkujdesjen e ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, për nder të 20-vjetorit të Betejës së Jeshkovës dhe rënies së 21 dëshmorëve të kombit organizohet akademi përkujtimore.

Kjo akademi do të mbahet në shtëpinë e Kulturës “Xhemajl Berisha” në Prizren, duke filluar nga ora 12.00.

Po ashtu, do të ketë edhe homazhe në nderim të dëshmorëve.