Thaçi: Enver Zymberi dha jetën në mbrojtje të integritetit territorial të Kosovës.-Hoti: Enver Zymberi ra në ruajtje të rendit kushtetues

Thaçi: Enver Zymberi dha jetën në mbrojtje të integritetit territorial të Kosovës.-Hoti: Enver Zymberi ra në ruajtje të rendit kushtetues

Policia e Kosovës për nder të kujtimit të veprës heroike të zyrtarit policor, Enver Zymberi, organizoi sot ceremoninë e nderimit dhe homazheve pran lapidarit të heroit Zymberi./21Media