Kujdesuni që të hani një banane çdo ditë që të rritni mundësitë e përmirësimit të shëndetit të syve tuaj

Kujdesuni që të hani një banane çdo ditë që të rritni mundësitë e përmirësimit të shëndetit të syve tuaj

Bananet përmbajnë vitamina A dhe C, që të dyja antioksidantë me vlera ushqyese që kontribojnë në shëndetin tonë të përgjithshëm, veçanërisht tek sytë.

Gjithashtu kanë “carotene beta” dhe “lutein”, të tjerë antioksidant të rëndësishëm që mund të ndihmojnë për të zvogëluar rrezikun e degjenerimit makular dhe sëmundjet e syrit./21Media